Fasadmålning fordrar mycket tid och är ett stort projekt och därför hjälper vi dig. Det kräver både teoretiska och praktiska kunskaper men i första hand tålamod och noggrannhet, vilket våra målare har. Arbetet blir utfört på rätt sätt och du blir nöjd med resultatet.

För att skydda sitt hus är det viktigt att man utför fasadmålning med jämna mellanrum. Eftersom till exempel trähus har en tendens att flagna färg efter några år det viktigt att man använder sig av rätt färg för att förebygga slitage i förtid. Hur länge färgen håller beror bland annat på vilken färg man har använt, hur noggrant förarbetet varit och hur vältäckande man har målat. Med oss kan du alltid vara säker. Vi utför allt arbete med en stor varsamhet, vi lämnar inget åt sidan och du behöver inte tänka på något.

Vid fasadarbeten är det även viktigt att tänka på fönsterna. Vi använder oss av snabbtorkande färg som ger en halvblank och tålig yta. Även här gäller det att förarbetet är utfört på ett korrekt sätt för att förebygga snabbslitage. Vi kan även måla dina fönster separat om du hellre skulle vilja det.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller vid eventuella frågor. Vi ger mer än gärna vår expertis rådgivning.